fbpx

עַמוד עשן

מבין כל סוגי המשקאות האלכוהוליים, ויסקי הוא המשקה שמספק לנו את המגוון הרחב ביותר של ריחות וטעמים. המגוון הוא כמעט אין-סופי כאשר בקצה הרחוק ניתן למצוא את כל הוויסקים המעושנים.

אומרים שוויסקי מעושן הוא כמו כוסברה – או שאוהבים או ששונאים. אי אפשר להישאר אדיש אליו.

לא קל להתחבר לוויסקי מעושן. זה עניין שדורש זמן אבל ברגע שהתחברת אין דרך חזרה…

מה בהרצאה – איך מגיע העשן לוויסקי, מה זה כבול, למה דווקא במערב סקוטלנד מייצרים ויסקי מעושן ואיך בכלל מודדים עשן בוויסקי…

תאריך קרוב: 21.10
תאריכים נוספים יפורסמו בהמשך
שעה: 21:00
מחיר: 25 ש”ח

משך הרצאה כשעה

בתמונה – שריפת כבול במלתתה של פורט אלן באי איילה שבמערב סקוטלנד. 

עַמוד עשן

מבין כל סוגי המשקאות האלכוהוליים, ויסקי הוא המשקה שמספק לנו את המגוון הרחב ביותר של ריחות וטעמים. המגוון הוא כמעט אין-סופי כאשר בקצה הרחוק ניתן למצוא את כל הוויסקים המעושנים.

אומרים שוויסקי מעושן הוא כמו כוסברה – או שאוהבים או ששונאים. אי אפשר להישאר אדיש אליו.

לא קל להתחבר לוויסקי מעושן. זה עניין שדורש זמן אבל ברגע שהתחברת אין דרך חזרה…

מה בהרצאה – איך מגיע העשן לוויסקי, מה זה כבול, למה דווקא במערב סקוטלנד מייצרים ויסקי מעושן ואיך בכלל מודדים עשן בוויסקי…

תאריך קרוב: 21.10
תאריכים נוספים יפורסמו בהמשך
שעה: 21:00
מחיר: 25 ש”ח

משך הרצאה כשעה

בתמונה – שריפת כבול במלתתה של פורט אלן באי איילה שבמערב סקוטלנד.