יונתן שלום,
נהניתי לשמוע את ההרצאה. למדתי ממנה והרחבתי מידע.
לא קל להעביר חומר בנושא כמו ויסקי, דרך המדיה של זום, אבל עמדת בכבוד במשימה. הדוגמאות ששילבת להמחשת הטעמים והריחות, תרמו לכך מאוד.
אשמח לעמוד איתך בקשר לאירועים הבאים.
אגב, לפני מספר שנים ערכתי סיור וטעימות במזקקה העתיקה ביותר שעדיין פועלת באירלנד, Kilbeggan. אתר מרשים מאוד שניתן ללמוד ממנו על עולם הויסקי העתיק.
אם מעניין אותך שימור טעמים והתיישנות בבקבוק (אם בכלל), אני מחזיק וגם לוגם, ג’וני ווקר מבוקבק מ-1967 וסיגראם מבוקבק מ-1969.
להשתמע,
איל צדוק