היינו (אני וכמה חברים) בכמה אירועי טעימות לפני לא מעט שנים (אי שם בסביבות הביקבוק של החבית הראשונה שהובאה ממזקקת אראן).
היה טעים, מעניין ומענג.
אחרי כמה מפגשים, המרחק (ובעיקר בעיית הנהיגה חזרה) קצת הכריעו אותנו. אז החלטנו שאם אנחנו לא נגיע לטעום וויסקי, הטעימות יגיעו אלינו.
מאז ובהשראת המפגשים האלה, כל שנה בינואר (+-), אנחנו עורכים סעודת בארנס מקומית (עוטף עזה) משולבת בטעימות וויסקי. מה שמוכתר תמיד כערב בלתי נשכח, שבבוקר לא זוכרים ממנו כלום…